TENIS TAULA

redaccio
Added by 23/04/2018

Penúltima jornada de la lliga de la segona divisió de nacional de tenis taula amb la disputa d’una emocionant i molt emocionant partida per al conjunt del club de tenis taula de La Pobla. El pavelló d’esports era la seu de la vint-i-unena jornada del campionat amb la visita de l’equip del Dama d’Elx.

A les últimes jornades els poblans no estan arreplegant bons resultats i això els ha fet haver de lluitar per no baixar, després d’haver estat molt a prop de la zona d’ascens de la lliga durant diverses jornades de la segona volta del campionat.

Els il·licitans, immersos de ple en la lluita per poder acabar el campionat entre els tres primers feren suar de valent als de La Pobla i va ser els primers a obrir el marcador adjudicant-se el seu set. Més difícil es va ficar la partida amb el 0-2 en contra en el segon set. Amb este marcador els poblans van despertar i aconseguiren, per mitjà d’Ernest Rodrigo guanyar el seu primer set. Els intents de remuntada pareixien que no anaven a prosperar amb l’u a 3, però quan tot pareixia que estava perdut Sergi Gomez i Ernest Rodrigo tragueren l’orgull i aconseguiren l’empat a tres. Amb tres a tres al marcador tot es decidia amb els dobles, i ahí la moneda va caure creu i la victòria se n’anava cap Elx.

Amb esta derrota i falta de l’última jornada del campionat el conjunt de La Pobla ocupa el huité lloc de la classificació amb 18 punts, dos més que el primer equip que descendiria de categoria, el Xativa. Ara ja només queda per disputar-se una jornada de lliga i encara que el descens no esta allunyat matemàticament els encreuaments de l’última jornada conviden a l’optimisme, ja que La Pobla jugarà contra en dels equips que ja han descendit i el Xàtiva jugarà enfront del líder. la cita final serà el dissabte, al pavelló d’esports contra el Burjassot des de les 4 de la vesprada.

Per altra banda, esta partida contra el Dama d’Elx no és l’única noticia que els tenis taula de La Pobla ha deixat esta setmana. El mateix dissabte, però al matí, a Alacant es disputaren les finals dels jocs esportius de la modalitat, a les categories infantils i cadets. Sergi Gómez, jugador de La Pobla va jugar a la categoria infantil, amb un resultat excel·lent. Sergi va quedar subcampió, la qual cosa li garanteix poder estar en 15 dies jugant el campionat d’Espanya amb la selecció valenciana al campionat nacional de tenis taula en edat escolar. Altre bon resultat per a Sergi, una de les fermes promeses del tenis taula valencià.

Simple Share Buttons