TONI LATORRE DEBUTA EN LLIGA

redaccio
Added by 16/01/2017

Gelada i dolenta nit per al València C.F. el passat dilluns en Pamplona. L’equip dirigit per Voro no va poder passar de l’empat a tres enfront del cuer de la lliga en un partit que tampoc li valgué a l’equip valencianista per a sumar tres punts i allunyar-se de la perillosa zona de descens.
L’entrenador de l’Alcúdia es va portar fins a la capital navarresa a quatre jugadors de la pedrera valencianista: Carlos Soler, Rafa Mir, Sito i el poblà Toni Latorre. El jove lateral esquerre, format a les categories inferiors del conjunt de Mestalla ja havia anat, esta temporada, convocat a diversos partits, sense sort fins al moment.
Però al descans va arribar la seua oportunitat i va eixir a jugar pel brasiler Siqueira. Quaranta-cinc minuts que li servien per a debutar de manera oficial en competició nacional.
I podem dir que en mig del mal joc i el desastre valencianista en el Sadar, Toni va tindre una actuació destacada, demostrant una maduresa al seu joc molt per damunt de la seua edat i deixant clar que els joves com ell o com Carlos Soler són peces fonamentals per a traure a l’equip valencianista d’una de les situacions més complicades esportivament de les últimes dècades.

Simple Share Buttons