TRENES SOLIDÀRIES

redaccio
Added by 02/07/2018

Per segon any consecutiu tornava a celebrar-se l’esdeveniment de les «trenes solidàries», un acte en favor de la lluita contra el càncer. La regidoria de joventut i l’associació contra el càncer, en col·laboració amb l’associació de comerciants, Caixa popular, diverses perruqueries de La Pobla, i el departament d’imatge personal de l’IES La Vereda foren els encarregats d’organitzar el matí.

«Les trenetes solidàries» que es van tallar diumenge, baix la coberta del Mercat, més totes aquelles trenes que la gent aportava que ja venien tallades de casa, anaven destinades a una associació que es dedica a crear perruques per a la gent malalta de càncer «mechones solidarios». Per a participar es podien tallar allí mateix els cabells o portar-los ja tallats de casa.

L’acte de donar les trenes consistia a portar els cabells nets i secs de casa, amb una llargària suficient per a poder fer una trena mínima de 20cm per part de les xiquetes, i 30 per als majors, amb la qual poder confeccionar la trena. Una excel·lent manera col·laborar amb les dones que pateixen esta malaltia, i de pas, eixir amb un estil més estiuenc, amb el cabell més curt.

Un tall que en alguns casos costava prou de fer, ja que els donants venien amb una bona quantitat de cabells que poder tallar. Va haver-hi gent que va donar el seu cabell tallant-se’l allí mateix i altres feren les seues aportacions portant la trena ja feta de casa. El més important era participar.

Un acte solidari que no s’haguera pogut fer sense l’ajuda i la participació dels perruquers, d’ells era la feina de fer la trena i després tallar-la. Participaren la perruqueria Villalta, Amparo Bochons, Azahar Peinado, Juanjo Perez peluqueros, Loles Martinez peluqueros, Valero Estilistas, Djadel i el Departament d’imatge personal de l’IES La Vereda.

Una xicoteta ajuda per part dels donants que s’acostaren fins al Mercat i que servira de molta ajuda una vegada confeccionades les perruques.

Simple Share Buttons