TROBADA BALL ESPORTIU

redaccio
Added by 06/07/2017

Este últim cap de setmana ha sigut el que ha tancat el curs per las integrants de l’escola «La Pobla balla». Un cap de setmana d’activitat ple de ball amb els socis i diverses escoles convidades que un any més no faltaren a la cita per nové any consecutiu

Més enlla del sopar de cloenda, el plat fort del cap de setmana arribaria diumenge, amb la trobada d’escoles de ball. Els membres de “La Pobla balla” organitzaren un any més un cap de setmana dedicat de manera integra al ball esportiu. Com ja es costum fins a La Pobla vingueren moltes escoles i clubs vinguts des de diferents punts de la Comunitat i de fora per a compartir un dia amb la seua afició favorita.

A l’acte dirigit cap als aficionats i als professionals Un cap de setmana de convivència i germanor on les classes i les exhibicions foren les protagonistes. La regidora d’esports, Iris Marco, va voler acompanyar als participants de l’acte i juntament amb els representants del club entregar un record a les escoles participants per la visita a La Pobla.

Simple Share Buttons