TROBADA SCOUTS 2018

redaccio
Added by 07/05/2018

Amb motiu de la festivitat del seu patró, Sant Jordi, el scouts de la Comunitat Valenciana tots els anys celebren una multitudinària trobada que enguany s’ha tornat a celebrar a La Pobla. Dos anys després del primer Sant Jordi a casa nostra es repetia l’experiència de conviure a la zona esportiva del Mas de Tous. Les instal·lacions del circuit de ciclisme i el camp de futbol del Mas de Tous acolliren a més d’un miler de scouts.

El dia de Sant Jordi és una festivitat coneguda per quasi tots, però el que la majoria de gent no sabrà és que és el patró del moviment scout. Una celebració que este moviment commemora de manera multitudinaria, i este 2018 no ha sigut menys, ja que foren quasi 1300 persones les que formaren part de la festivitat.

D’entre tots els actes que es van celebrar el cap de setmana el més multitudinari, i el que va citar a la pràctica totalitat dels scouts desplaçats fins a La Pobla va ser l’acte inaugural.Juntament amb les autoritats locals estigueren el director de l’IVAJ, Jesús Martí i la vicepresidenta del Consell Monica Oltra. per a obrir un intens cap de setmana ple d’activitats i jocs per als menuts.

Les autoritats locals també van donar la benvinguda a La Pobla als 1300 scouts que vingueren acampar i a gaudir d’un intens cap de setmana de Sant Jordi.

Més enllà del cap de setmana de diversió, aprenentatge i convivència va haver-hi espai per a la solidaritat, les scouts van passar pel nostre poble deixant patent la seua estada amb una donació de 367 kg de menjar per al banc d’aliments i d’una donació de 1119 € per a la protectora d’animals de Llíria Asia.
Un cap de setmana ple d’activitats per a tots els grups d’edat dels scouts, es van organitzar des de tallers de manualitats per als menuts fins a jocs per als mes majors, l’objectiu era estar els dos dies sense un minut d’avorriment. El seu lloc de reunió va ser la pista de ciclisme de Mas de Tous, una instal·lació esportiva convertida en zona d’acampada per un cap de setmana.

La trobada del Sant Jordi 2018 va portar fins a La Pobla scouts de totes les edats i de tots els racons de la nostra geografia.
Dos dies de diversió en el que els castors, els llobatons, els de la tropa scout i els rovers valencians aprengueren i es divertiren en comunitat.

Simple Share Buttons