VALLBONENSE – PEDRALBA

redaccio
Added by 16/01/2017

Per al Vallbonense, el primer partit de l’any, era l’últim de la primera volta del campionat. Visitava el Mas de Tous un dels equips més complicats de la lliga: el Pedralba.
La primera part foren 45 minuts de futbol amb dos equips que es respectaren al màxim. El Vallbonense tenia enfront seu a un conjunt que a pesar de no estar fent una bona temporada, el Pedralba és onze classificat, és un dels més complicats dels 16 equips del grup quart de la primera regional.
Els de La Pobla van eixir amb ganes i Yeshoua va ser el protagonista de la primera i única oportunitat important del primer acte. Al cap de dos minuts de joc, va creuar massa el seu xut que anava directe a porteria. La polèmica va arribar al minut 33. Lucas lluità el baló fins a l’últim instant, tant que va forçar al porter a fer-li penal, un penal que l’arbitre no va vore, però que nosaltres els podem mostrar com claríssimament Ruben li agafa la cama a Lucas i el fa caure. Poques coses més va oferir la primera part del partit. Vesprada i partit gelats al Mas de Tous per a rebre el 2017.
Ja en la segona part, el partit es va obrir i va oferir més diversió. Adri llança molt bé la falta que para el porter i Adrian, a soles, remata mal i se li escapa el gol. Era l’avís del què anava a arribar: penal clar a Yeshoua que esta vegada sí que assenyalava el col•legiat. Migue, des dels onze metres, no perdonava i marcava el primer i únic gol de la vesprada. Adrià també va tindre una bona oportunitat per ampliar el marcador i el Pedralba es resistia i encara va donar algun esglai al Vallbonense.
Fins al final només va ser el Vallbonense el que es va acostar a porteria de manera clara, Migue va estar a molt poc de fer el segon. Però arribar i no marcar et deixa en situació incòmoda als últims minuts, uns minuts que el Pedralba va aprofitar per a arraconar, a base de corners, amb el seu porter pujant a rematar, a tot el Vallbonense als minuts de descompte. Defensa numantina als últims minuts per a sumar tres nous punts i tornar a deixar la porteria a zero.
Victòria important per a tornar de vacances, tres setmanes sense futbol que es tanquen amb un nou triomf.
Amb este partit es tanca la primera volta del campionat, una primera volta que acaba amb resultats excel•lents.
El Vallbonense acaba la primera volta amb 29 punts, a quatre del primer i del segon classificat. Una primera volta que convida a l’optimisme i que s’espera que puga acabar amb l’equip lluitant per l’ascens a la Preferent.

Simple Share Buttons