VISITA EMILI ALTUR

redaccio
Added by 06/02/2018

La setmana passada el diputat de l’àrea de cooperació municipal de la Diputació, Emili Altur, realitzava diferents visites als municipis de la comarca fent una parada a La Pobla. Una visita que va servir per a conéixer de primera mà les diferents inversions que s’han efectuat en els últims mesos en el municipi, amb finançament provincial, i que han permés invertir en infraestructures esportives de la localitat, eliminar barreres arquitectòniques, millorar els accessos a diferents zones residencials de la Pobla de Vallbona i millorar l’estat de conservació de molts carrers de la localitat.

Emili Altur va recórrer, juntament amb una nodrida representació de regidors de l’equip de govern, espais esportius que s’han anat creant, com el recentment estrenat rocòdrom cobert, i també altres instal·lacions esportives que s’han adquirit i a les quals també s’han fet inversions, com és el cas del Trinquet.

Unes inversions amb les quals no soles s’ha dotat de nous espais públics sinó també a millorar l’estat de conservació de vies i altres espais públics amb els pertinents treballs de manteniment. La millora del mercat municipal i l’ampliació de les voreres de l’entorn del parc municipal també han sigut realitzades amb fons de l’ens provincial. Una important suma de diners que han arribat des de la Diputació, entre altres amb el Pla Provincial d’Obres i Serveis i amb els fons destinats per Inversions Financerament Sostenibles.

La quantia de les inversions que la Diputació de València que s’han destinat a este tipus d’obres durant 2017 arribà fins als 186.000. Per al 2018 la quantia total d’inversions ascendira fins als 390.000

Simple Share Buttons