VISITA XIMO PUIG A IDAI NATURE

redaccio
Added by 16/01/2017

Este és el nou laboratori que l’empresa de la Pobla, Idai Nature, va inaugurar este dimarts a un acte que va comptar amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, i de l’Alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, en un matí en què també va estar present la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián.
Així, cap a les onze i mitja del matí el President arribava a les instal•lacions que té l’empresa al polígon industrial Mas de Tous, on era rebut per la consellera, membres de la directiva de l’organització i l’Alcalde de la Pobla.
Després d’una foto de família, era moment perquè el President firmara el llibre d’Honor de l’organització i, amb les formalitats complides, passar a la Sala de Reunions per mantenir una trobada amb membres de l’equip directiu de l’empresa, en la que també ha participat l’Alcalde de la Pobla.
Però, el realment important encara estava per vore. La comitiva va entrar al nou laboratori, l’espai que s’inaugurava amb este acte. Es tracta d’unes instal•lacions totalment noves amb una nova instrumentalització d’última tecnologia que va a permetre que l’entitat amplie la seua capacitat d’innovació. Allí els han pogut explicar algunes de les tècniques d’investigació que estan portant avant des de l’empresa.
I és que la investigació és un dels vessants més importants per a Idai Nature, pel que dedica un pressupost cinc vegades superior a la mitjana a la investigació de nous extractes botànics amb una acció biofungicida o bioinsecticida.
A més, la comitiva va poder vore com és el funcionament de la resta de departaments de l’empresa, així com conéixer totes les instal•lacions de què disposa en la nau de la Pobla.
L’Alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, ha celebrat la inauguració de la nova eina de treball, que farà que esta empresa local puga fer productes d’encara més qualitat.
A més, ha volgut destacar el paper fonamental que fa esta entitat en la cura del medi ambient.
Per a culminar un matí de celebracions, tant el director general de la firma, Carlos Ledó, com el President, van dedicar unes paraules als treballadors d’esta empresa que Puig ha definit com un exemple a seguir per la seua bona tasca en unir el sector primari i la innovació.
Puig també ha alabat el treball que des de l’empresa estan fent per a fomentar una bona alimentació, una mesura fonamental per a ell.
El que queda clar és que esta empresa poblana és tot un exemple a seguir.

Simple Share Buttons