VOLTA A PEU

redaccio
Added by 30/07/2018

Arribava un any més la Volta a peu, una de les proves esportives més veteranes de La Pobla i que en la seua trenta-dosena edició presentava moltes novetats. Esta prova és un dels més grans esdeveniments esportius de l’any al nostre municipi i després de ser l’acte amb el qual tradicionalment tancava la setmana esportiva enguany passava a celebrar-se divendres i amb horari nocturn.
Esta volta a peu de 2018 estava emmarcada dins del calendari de carreres populars de la mancomunitat de camp de Túria i van ser quasi 600 corredors els que es van inscriure per a recórrer el circuit urbà de set kilòmetres i mig.

A les huit de la vesprada començava la competició amb les mini carreres que es van dividir per categories. Des del Minibenjamins, amb una distància de 50 metres, fins als cadets i juvenils, que competiren recórreguen quasi dos quilòmetres.

Hi havia per a tots: prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i els ja nomenats minibenjamis i cadets-juvenils. Centenars de joves atletes que van tindre la seua oportunitat de poder córrer. En el cas de les categories més baixes medalles per a tots i per als més majors també es va reservar lliurament de premis i medalles.Finalitzaven les carreres infantils i arribava el moment de la volta a peu per als majors, aproximadament 600 inscrits que havien de completar un circuit que quasi 8 kilòmetres. El recorregut del circuit també era altra de les novetats d’enguany, ja que era un circuit nou respecte a altres edicions.A poc a poc la meta era el punt de trobada de tots els inscrits, últims moments per a escalfar les cames per tal de no patir cap lesió i de fer-se les fotos per a immortalitzar el moment. Les nou de la nit era el moment que tots estaven esperant per tal de començar la volta a peu, i el tret d’eixida va ser puntual i s’obria la volta a peu.

I 24 minuts i 22 segons després de l’eixida, Muhammad Ayman entrava en meta com a guanyador de la volta a peu de 2018, campió de la volta a peu de 2018 amb 15 segons de diferencia respecte al segon classificat, David Aparicio. Completava el pòdium amb el bronze Gero Estarlich com a tercer de la general.

Pel que respecta a la classificació femenina la campiona va ser Mariemy Azorin amb un registre de trenta minuts i cinquanta-tres segons.

A Maryemy l’acompanyaren en el pòdium Maria Amparo Gila, segona classificada, i com a tercera Maria Arastey.

La classificació local va estar encapçalada per Juan Jose Cano, guanyador local i quart de la classificació general.

Amb un temps de trenta-cinc minuts i vint segons la classificació local femenina va tindre com a campiona a Rosa Molina.

Amb tots els atletes ja en línia de meta arribava el moment de les valoracions per part de les entitats organitzatives i col·laboradores d’una volta e peu que estrenava dia, horari i recorregut.

Finalitzava la vesprada de carreres amb el lliurament dels trofeus als primers classificats de les diferents categories, els millors corredors de l’edició trenta-dos de la Volta a peu.

Simple Share Buttons