VOLTA A PEU LLUIS VIVES

redaccio
Added by 01/06/2017

Festa de l’esport al col·legi Lluis Vives. El centre organitzava un dia d’activitat física per fomentar l’esport entre els alumnes. La volta a peu a portats a tots els xiquets i xiquetes a córrer com autèntics atletes.

En la carrera participaven des dels alumnes més menuts, els d’infantil amb poc més de tres anys. Per a tots ells un recorregut que començava prop de la cafeteria M.Dolores i acabava al pati de l’escola.. Els xiquets han corregut acompanyats dels seus mestres en una prova esportiva que els que per a tots ells es un dia de festa sense classe.

Un dia divertit sense classes que per alguns es una jornada molt esperada.

Els diversos grups participants anaven fent la carrera per edats. Esta era la tercera edició de la volta a peu del Lluis Vives i des del col·legi s’ha volgut que fora un dia que combinara l’esport i la solidaritat amb la col·laboració amb l’Ong «Save the Children»

Una volta a peu al col·legi de la qual participen tots els alumnes del centre, i per tant involucra també a tot el professorat.

I encara que la carrera no era molt llarga, per als xicotets és un gran esforç, ja que tots volen guanyar. En acabar fruita fresca per a tots, un premi que agraïen…i per últim a signar al gran mural amb el qual col·laborar amb S»ave the children».

Simple Share Buttons