X CEBA-ROCK

redaccio
Added by 22/06/2017

Amb canvi de data respecte a l’anterior edició i una nova ubicació, estes van ser algunes de les novetats amb les quals arribava una nova edició del ceba-rock, una edició especial, la desena de la seua historia. Amb un ambiciós cartell, per l’escenari passaren alguns dels més importants grups del panorama musical valencià, una vesprada-nit 100% rockera que va portar a molt de públic al recinte, un públic nombrós, que va gaudir de totes i cadascuna de les actuacions programades, Herba negra, Aspencat, Zoo, Svaters i el grup local Aspart feren gaudir de valent als ceba rockers dissabte a la nit.

Els primers a pujar a l’escenari van ser els membres del grup local «Aspart» per a este jove grup de La Pobla poder participar en este festival va ser tota una experiència, una segona participació al cebarock que es una bona espenta per a este grup que compta amb poc més d’un any de vida. Per part d’Aspart la valoració de l’actuació de dissabte no pot ser millor.

Un aparador per a donar-se a conéixer, una oportunitat per a poder tocar davant del seu públic més fidel amb la infraestructura darrere d’un gran festival.

Aspart va obrir el cartell, foren els encarregats d’obrir el cebarock amb les seus canços més reconegudes.

Entre grup i grup el ritme i el protagonisme era per a la batucada de La Pobla que emab els seua musica va fer que els assistents al cebarock no pararen de ballalr en cap moment.

I d’Aspart a «Herba Negra». Sorgits de les cendres dels desapareguts Rapsodes, aquest grup valencià de música rap, combina arrels, música negra, energia i elegància amb líriques plenes d´emocions, sinceritat i realitat social. El grup està format per dos ex-Rapsodes Ivan Almero i David de Matias , i dos vocalistes femenines, Berta Iñíguez i Sandra Aragó.

I des de Xaló, a la Marina Alta, fins al Camp de Turia. Arribava el moment d’un dels grups més esperats de la nit, Aspencat. En l’actualitat Aspencat és una de les bandes més representatives de la panorama musical valencià, i des de la desaparició dels Obrint Pas se’ls considera els seus successors actuals. Amb un contingut crític en la seua obra. Un resum dels seus millors temes que van des del disc «La festa esta servida» fins a l’última publicació «Tot es ara»

I amb un potent directe que va alçar l’ànim i la veu dels que assistiren al concert va actuar «ZOO». Mescla de rap, hip-hop, rock i ska. Este grup va que nàixer l’any 2014 i des d’aquell moment no han parat de créixer sense parar. Exits des dels seus dos primers discos «Tempestes venen del sud» i «Raval» van fer fer pujar la temperatura del cebarock amb una actuació de nivell.

I per a tancar una llarga niot de festa i el cartell del ceba-roc arribaven a La Pobla directes d’ Alcasser, Sva-ters. El seu estil és una mescla de rock clàssic, ska, jazz, rumba i reggae, entre altres. Quasi totes les seues lletres tenen un to humorístic ,cosa que es pot endevinar pel nom del grup, encara que també tenen un gran component reivindicatiu. El nom, a l’estil dels grups de Ska que anteposen la paraula SKA al nom del grup, ens mostra que el grup ja ha creat el seu propi estil de música: el Sva. El Sva és un estil fester, on es mesclen molts tipus de música per a divertir la gent.

Simple Share Buttons