XARRADA AMAMANTA

redaccio
Added by 11/06/2018

L’associació «Amamanta» va celebrar una exitosa conferencia al centre social dissabte al matí. Dins de les moltes activitats que organitzen per a fomentar la lactància materna de manera periodica organitzen este tipus d’activitats per tal d’oferir suport tant als nous pares com a les parelles que estan a l’espera de ser pares per primera vegada. Dissabte va ser torn per a què Armando Bastida oferiria les seues vivencies i coneixements.

Armando Bastida és infermer de pediatria, escriptor del llibre «Soy Papa» i una persona molt activa a les xarxes socials. Dissabte visitava La Pobla amb l’ànim de poder oferir als pares totes les ferramentes possibles per a què encaren la criança dels fills amb confiança i sense por.

Són moltes les activitats que l’associació «Amamanta» organitza, però estes xarrades són amb diferencia les que tenen més seguiment i desperten més expectació, ja que sempre la resposta de públic és molt positiva. Dissabte l’opinió de les assistents és unanime, la xarrada d’Armando va ser molt positiva.

Més enllà de la lactància “Amamanta” és un grup de suport a la lactància materna, on no deixen oblidats altres temes com la criança natural i el respecte a la dona i a la família. La seua activitat la desenvolupen als baixos de la llar major i les persones que treballen per l’associació són voluntàries.

Si volen contactar amb l’associació només ha d’apropar-se als baixos de la llar dels jubilats els dijous a partir de les 17:30 i contactar amb les voluntàries que es troben a l’aula 3,

Simple Share Buttons