XARRADA CEL

redaccio
Added by 07/05/2018

El centre d’estudis locals ha tornat a organitzar el seu cicle anual de conferencies, enguany el CEL arriba a la cinquena edició d’esta serie de conferencies culturals. L’espai que acollira les diferents xarrades serà una vegada més la sala d’exposicions de la Casa Gran. En total seran 8 les xarrades que s’han organitzat per a esta cinquena edició conferències donant veu a temes d’interés general, amb un transfons cultural.

La primera de les huit xarrades que s’han programat va estar a càrrec de Joan Candel i Alemany amb el títol «La identitat Cultural com a recurs econòmic i de progrés». Joan Vicent és Gestor turistic, guia del club de viatges «Fil per randa» i responsable del programa cultural de meravelles de Llíria»

Des del CEL s’anima a què la gent de La Pobla participe en les diferents conferències que s’han programat, ja que seran vesprades per a la reflexió i el coneixement de diversos temes culturals que bé ens envolten o ens han marcat històricament.

Les conferencies del CEL de 2018 viuran un altre capítol este divendres 4 de maig de la mà del doctor en biodiversitat Luis Valls, per a tots els que estiguen interessats, des de les set i mitja de la vesprada tenen una cita amb «L’etnobotànica a la Pobla de Vallbona»

Simple Share Buttons