XARRADA CEL A LA CASA BERNAL

redaccio
Added by 06/07/2017

La casa gran acollia la huitena i ultima conferència del cicle de xarrades del centre d’estudis locals de 2017. Una serie d’actes que començaren el passat mes de Maig i que han tractat diferents temes relacionats amb el patrimoni i la cultura de La Pobla.

L’última de les conferencies va córrer a càrrec de la ponent Amparo Esteve. Amparo, becada pel Cel a l’última convocatòria va explicar al public part de la historia i contingut de la casa Bernal .

La casa Bernal es un dels edificis més històrics de La Pobla i un dels màxims exponents del patrimoni del nostre poble. Quan va ser construïda, , si va ser una sola casa o diverses, en quin moment es va unificar, qui va ser el propietari i quins han sigut els usos al llarg de la historia foren qüestions que Amparo va explicar als assistents. Al mateix moment també es va fer una exposició minuciosa de la catalogació que s’ha fet de la ceràmica existent a l’edifici. Una vesprada d’aproximació a un edifici que ja espera la seua rehabilitació per a poder ser gaudit per tot els poblans.

Simple Share Buttons