XARRADA COMARCAL

redaccio
Added by 07/05/2018

Fer un fòrum d’idees i debat amb la finalitat de poder traure propostes per a millorar la comarca de Camp de Túria. La iniciativa «Si participes, tu decideixes», organitzada per la Diputació de València arribava a la Casa Gran. L’objectiu era analitzar els aspectes deficitaris de la comarca i quins eren les possibles solucions per a millorar-la. La participació era lliure i gratuïta i estaven convocades associacions de tota la comarca.

Una cita per a què les possibles solucions als problemes comarcals isquen des de la proposta ciutadana. Un taller que busca donar veu a la gent per a què des dels diferents governs s’adopten les mesures necessàries per a millorar. Este projecte que té com a fi primer i últim l’apoderament de la ciutadania perquè abast el poder real de conéixer, controlar i influir permanentment en les qüestions públiques que li afecten i interessen.

Este tipus de xarrades esta organitzant-se des de la Diputació de València en diferents comarques de la província. Este projecte té com a objectiu fonamental la de crear una política oberta i participativa, en la qual la ciutadania tinga poder decisió en diferents processos de canvi del seu entorn.

Simple Share Buttons