XARRADA COMPROMÍS – FRAN FERRI

redaccio
Added by 22/06/2017

La seu de Compromís va rebre la visita de Fran Ferri, diputat de les Corts Valencianes, per a fer una xarrada al voltant del moviment LGTBI. Des que el partit va estrenar la seua reformada seu estan produint-se diferents actes per tal de donar-li vida. S’han organitzat ja diversos actes i el d’este mes es volia, que coincidint amb la propera celebració del dia internacional de l’orgull LGTBI tractara al voltant d’este tema.

Fran Ferri és diputat a les Corts valencianes per Compromís i un important activista del moviment LGTBI. Fran va fer un resum dels principals avanços als últims anys des de les institucions cap a este moviment.

Els principals avanços que el moviment LGTBI ha tingut a nivell internacional, però especialment als últims anys a Espanya, com la llei del matrimoni entre persones del mateix sexe i la possibilitat d’adoptar van ser alguns dels temes que s’analitzaren per part del diputat. De la mateixa manera que els riscos que encara hi ha no només a casa nostra, si no a la resta del món tambe foren exposats durant la xarrada. En finalitzar Fran Ferri la seua exposició va haver un torn obert de paraula dels assistents.

Simple Share Buttons