XARRADA HEPATITIS A

redaccio
Added by 15/01/2015

El cap de la secció d’Epidemiologia de la Conselleria de Sanitat, Antonio Salazar, s’ha reunit esta setmana amb els pares del col·legi el Campes. L’objectiu era explicar quins passos es van a seguir després que al centre hagen aparegut 9 casos d’hepatitis A, 6 s’han donat en alumnes i 3 entre mestres i pares.

El mes de desembre es donaren els primers casos en educació infantil el que obligava a vacunar els 170 alumnes. Ara els casos han aparegut en l’educació primària. Per evitar la seua propagació es vacunaran ara els alumnes d’este cicle, més de 300 xiquets.

Tot i això la preocupació entre els pares continua per que després de la primera vacunació als d’infantil ara hi ha nous casos i per això s’ha celebrat una nova jornada informativa.

Antonio Salazar, com a cap del departament d’epidemiologia, ha volgut donar un missatge de tranquil·litat i ha explicat que tots els casos formen part del mateix període en que es pot contagiar la malaltia i que poden ser fruït del mateix brot. Ha insistit en que el protocol sanitari es vacunar només a la població directament en contacte

Es la segona reunió que es produeix entre la conselleria i els pares per explicar-los com és esta malaltia i els passos que s’estan seguint tant per controlar-la com per trobar el focus on s’ha produït.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons