XARRADA HOMOFOBIA

redaccio
Added by 04/06/2018

El día 17 de maig va ser el dia internacional contra la lgtbi fòbia. Data que commemora que el 17 de maig de 1990, l’organització mundial de la salut, va deixar de ver l’homosexualitat com una malaltia mental.

L’associciació Mirall Camp de Túria i la regidoria de drets civils, van posar un punt informatiu a l’IES LA VEREDA per als alumnes que estén interessats pogueren acostar-se per saber un poc mes d’este odi contra el col·lectiu lgtbi en l’àmbit mundial i el significat d’este dia.

A més d’un punt d’informació, també s’ha volgut fer unes xarrades que van començar dilluns passat amb els alumnes de quart d’ESO i que han seguit i seguiran per moltes classes del IES La Vereda fins al dimarts 5 de juny. Tot per a conscienciar als alumnes de com està la societat en el món sobre l’homofòbia.

Els alumnes valoren molt positivament la presencia i acte d’estes xarrades als instituts. El veiem com una clara mostra d’ajuda a tots aquells que tenen problemes o dificultats en la seua vida per culpa de l’homofòbia.

L’objectiu d’estes xarrades és donar a conèixer la diversitat en general que hi ha en la societat i per que és important combatre qualsevol tipus d’odi, centrant-se en l’homofòbia.

Simple Share Buttons