XAVI CASTILLO «NEWS»

redaccio
Added by 09/02/2018

Quasi dos anys després de la primera actuació a La Pobla Xavi Castillo tornava a l’escenari de la casa de la Cultura. L’humorista valencià tornava a casa nostra amb la seua companyia «Pot de plom» per tal de mostrar el seu últim espectacle «News». Un espectacle definit per les notícies de l’actualitat amb la sàtira i l’humor habitual de la companyia alcoiana al voltant de les notícies que diàriament ens conten la premsa i la televisió. Com és habitual a les funcions de Xavi Castillo la improvisació és el recurs habitual de l’humorista per a dur endavant la funció.

La visita de Xavi Castillo va despertar molta expectació i el pati de butaques de la casa de la Cultura es va omplir de gom a gom, d’igual manera que en l’anterior actuació en la qual es van haver de fer dos espectacles el mateix dia per la forta demanda.

Una nit plena de rialles que Xavi Castillo va elaborar segons la seua interpretació de l’actualitat i les notícies amb una mirada critica i satírica. Un espectacle canviant i amb gran dosi d’improvisació per tal de fer un espectacle ple de somriures fent una mirada diferent de l’actualitat que ens envolta. Un teatre que intenta crear personatges i desgranant noticies, algunes molt curioses

Simple Share Buttons